HERO PROGRAM

POSTED BY de redactie 6 november 2018 in

ECV is het esports team wat de toon zet binnen de gaming industrie vanuit Nederlandse bodem. Wij scouten, trainen en ontwikkelen getalenteerde gamers naar het allerhoogste niveau op internationaal gebied. Het is ook niet gek dat wij een speciaal trainingsprogramma voor gamers hebben ontwikkeld.

HERO PROGRAM

Gamers bieden wij het “HERO program”, wat garant staat voor het doorontwikkelen van hun talent. Het programma is afgeleid van het concept verantwoord gamen, wij combineren alle kennis tot 1 programma. Want als toekomstige held wordt je niet alleen op game skills getraind, ook op social media vaardigheden, fysieke training, en het gebruik van de juiste gear is van belang om uit te groeien naar dé HERO van morgen.

JIJ EN JOUW TALENT

Wij hebben een team die er voor zorgt dat jij je talent zorgeloos en op de juiste manier kan uitoefenen. Het team neemt de zaken over waar jij je niet druk meer over hoeft te maken. Jij hebt één focus, en dat is winnen!

INTERESSANT?

Heb jij of je bedrijf interesse in het programma? Basispakket met alléén FIFA training kan al vanaf 375 euro per maand. Meer informatie over hoe ook jij kan aansluiten bij ons HERO program?

  • Game trainingsprogram
  • Mental coaching
  • Media training
  • Social media skills
  • Verantwoord Gamen

Mail naar contact@ecvesports.nl

ECV LEGENDS   https://www.ecvesports.nl/hall-of-fame/