Over ons

Wij zijn al meer dan tien jaar actief binnen de esports, inmiddels een begrip binnen de gamesindustrie. ECV esports is een organisatie die gamers laat ontwikkelen tot professionele gamers middels de “verantwoord gamen”-formule. Spelers bij ECV groeien door naar 2 specifieke doelen. Deel 1 ontwikkelt zich op sportief gebied naar het hoogste niveau binnen de eDivisie of zelfs wereldkampioen in 2018. Het andere deel groeit door als influencer binnen de game industrie. Onze kracht is dat wij de gamer begrijpen en weten wat nodig is om de juiste stap te zetten.

Het hoofdkantoor is gevestigd binnen de inspirerende locatie van de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Dit is één van de opleidingslocaties van het esports-instituut om talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Trainingsdagen, maandelijkse in-house-toernooien en selectiedagen horen bij de ECV-community. ECV esports heeft de mogelijkheid om een totaalpakket aan te bieden voor gamers, merken of organisaties: Van social media-invulling tot 1-op-1 trainingsprogramma’s met aantoonbaar resultaat uit het verleden.

 

Het doel van het ECV esports team is om de jeugd te inspireren op een gezonde manier om te gaan met gamen in combinatie met presteren op het hoogste niveau.

Visualize B.V. Raadhuisstraat 134, 2406 AJ – Alphen aan den Rijn – KVK. 66550335

BTW. NL856603922B01 – Rabobank NL26RABO0311591329 – Tel: 0637649896