ECV esports Academy

Esports cursus: FIFA esporters
Locatie: Alphen aan den Rijn
Aantal studenten: 8 plaatsen
Duur: 3 maanden
Kick-Off: 7 februari 2020
Kosten: €149 per maand

 

Hoe ontwikkel je als professional in FIFA esports? Er komt meer bij kijken dan dat je denkt. Wat dat allemaal is, welke tools je nodig hebt en hoe je dit toepast leren we je in onze cursus.

 

‘Wed op jezelf”

Je kan nooit vroeg genoeg beginnen met dromen. Door de opkomst van esports dromen velen van een carrière als FIFA esporter. Via het ranking systeem in de Weekend League kunnen jonge gamers hun progressie in FIFA goed bijhouden. Om jezelf te verbeteren in je FIFA-skills hoef je op YouTube maar FIFA Tutorial in te typen en de vele voorbeelden verschijnen met een klik op je beeldscherm. Het is een enorme stap om je vanuit je slaapkamer door te ontwikkelen als esport professional.

Het halen van de top 100 in de Weekend League is voor veel gamers een doel op zich. Maar wat zegt dit als je dit een keer hebt gehaald en hoe ga je ermee om als je dit daarna niet meer haalt?

 

Wij creëren de gamer van de toekomst. Een gamer met een grote mentale weerbaarheid, die zelfbewust werkt aan de eigen ontwikkeling met een dosis positieve energie. Hij gelooft en ‘wed op zichzelf’. De esporter leert dat hij zelf de sleutel van zijn eigen toekomst in handen heeft. Wij geven je de tools om zelfvoorzienend te worden en om alles te leren managen naast het gamen.

 

Als tiener of jongvolwassen sta je (nog) niet stil bij veel dingen in het leven. In alles ben je volop in ontwikkeling. Wij maken je bewust op het creëren van de juiste randvoorwaarden om het beste uit jezelf te halen.

 

– Hoe combineer ik gamen met mijn school en thuis?
– Hoe zorg ik voor goede en open communicatie met mijn ouders?
– Wat is voor mij de beste manier om mijn wedstrijden te spelen?
– Hoe maak ik een trainingsschema wat aansluit op het leven in het gezin?
– Hoe zorg ik dat mijn opleiding niet leidt op school?
– Hoe blijf ik fysiek fit en mentaal in balans?
– Wat is er nodig om de zakelijke aspecten als het gaat om professioneel gamen?

 

Binnen de cursus krijg je in 3 maanden (on en offline) de tools mee en leer je veel over jezelf. Je krijgt antwoord op de vraag: Wat houdt inhoud om een esports professional te zijn?

 

De cursus wordt gegeven door Delano Limaheluw (36) en Sidney Lehmann (38)

Delano en Sidney hebben de kennis en ervaring om gamers op te leiden tot de beste versie van zichzelf. Zij hebben ervaring in strategie, social media, het trainen, begeleiden, managen, video en scouten voor eredivisieclub als Ajax, AZ, Feyenoord, PSV, Fortuna Sitttard, FC Twente en anderen. Vanwege de enorme dosis ervaring in het managen, coachen en begeleiden van tientallen esporters op het allerhoogste niveau hebben Delano en Sidney de cursus ontwikkelt om de esporters van de toekomst op de juiste manier te laten door ontwikkelen zodat zij zelfbewust in een professionele omgeving hun dromen kunnen proberen te realiseren.